MUŠKARCI U LJUBAVI: BIKOVI NAJVEĆI LJUBAVNICI, STRIJELCI SLOBODOLJUBIVI I NESPUTANI

0
7521

Muškarac koji te iskreno voli nikada te neće pustiti da odeš, bez obzira koliko teška situacija bila. Žena koja te iskreno voli će biti ljuta na tebe zbog bezbroj stvari, ali će uvijek ostati uz tebe.

Pročitajte kakav odnos prema ljubavi ima svaki od pripadnika pojedinog horoskopskog znaka.

Ovan

Njegova odanost u ljubavi neizmjerna je, sve dok postoje emocije, jer on je izrazito sentimentalna duša. Heroina njegovog srca je žena koja mu se neće držati uz skute, ali i koja neće zahtijevati potpunu dominaciju nad njim. On u sebi sadržava kontradiktornost svojstvenu Marsovim bićima – želi dominirati nad partnericom, a potajno osjeća želju da partnerica dominira nad njim. Dani su im prepuni događanja, ali noći su im često puta tamne i pune čežnji.

Da bi vas ovaj muškarac volio, on se mora ponositi vama. Međutim, nikada neće zaboraviti svoje sposobnosti i mogućnosti. Mada od vas puno zahtijeva, dvostruko će vam to vratiti. Ako ste ga povrijedili, vatra će lako buknuti u požar, ali ako ste ga nepravedno optužili, njegova vatra se pretvara u led. Njegova je vatra vrela, ali se lako hladi, a led može biti vječan. Upamtite to, ako vam je stalo do njih!

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj