Muški horoskop: Pročitaj i doznaj kakva je osoba…

0
3939

Svaki horoskopski znak ima različite osobine koje ga opisuju kao osobu. S obzirom na to da su muškarci i žene dva različita svijeta i njihovi se horoskopski znakovi itekako razlikuju.

Potražite znak vašeg partnera i doznajte kakva je osoba

Ovan
Dobro građen, i uvijek okružen ženskim spolom, ovan ima snažan instinkt da bude u centru pažnje. Kod žena voli ženstvenost i zaigranost, no neće prijeći niti preko njihove inteligencije. Posebno cijeni ukoliko žena zna komunicirati u muškom društvu i koja se ne boji novih kontakata.

Romantičan je  i dobar ljubavnik, u praksi je veliki planer, pa ćete mu najlakše ući pod kožu ukoliko doprinosite planovima koje je on odredio. Marljiv je, pa lako dolazi do novaca, no zbog ekstravagancije brzo i ostaje bez njih.

Bik
Muškarci ovog znaka su dosljedni sebi i teže praktičnosti u različitim životnim situacijama. Vrlo su marljivi, no žele da se njihov rad prepoznaje i poštuje. Tvrdoglavost i sumnjičavost glavne su im mane, a često puta znaju pokazivati i ljubomoru te posesivnost.

Iako ih je teže zavesti od ostalih zodijačkih znakova, Bikovi u sretnoj vezi bez kompromisa će braniti čast i sigurnost svoje izabranice, ulazeći po potrebi čak i u fizičke obračune. Znaju se obući i imaju talent za financije.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj