NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. NOVEMBRA 2016: Najsrećnije ruke u nastupajućoj nedelji biće Bik, Strelac i Ovan.

0
7661

Nedeljni horoskop od 21. do 27. novembra 2016: Ako je verovati zvezdama, najsrećnije ruke u nastupajućoj nedelji biće Bik, Strelac i Ovan. Saznajte šta očekuje vaš znak u sedmici pred nama, piše ehoroskop,net.

OVAN

LJUBAV:

Tokom narednih dana vi ćete ući u nešto diskretniju ljubavnu fazu. Potreba za povlačenjem ojačaće. Oni koji su još sami neće insistirati na izlascima, dok će oni u vezi sve više vremena provoditi kod kuće u društvu partnera.

KARIJERA:

Stići će potrebne informacije i sad ćete moći da radite punim plućima. Cela situacija postaće vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi biće sve stabilniji. Bićete zadovoljni i mirni.

ZDRAVLJE&SAVET:

Uzmite sve što možete.

 

BIK

LJUBAV:

Kako nedelja bude prolazila, primetićete da sve bolje komunicirate se osobama suprotnog pola. Pored toga, bićete i preduzimljivi. U takvim okolnostima možete pridobiti mnoge. Ako ste sami, izađite van. Oni u vezama biće sasvim dobro.

KARIJERA:

Dolaze odgovori koje ste čekali i sad nastavljate svoju borbu do kraja, odnosno do konačne pobede. Ove promene toliko će vas zaokupiti da katkada nećete videti ništa drugo. Ono što postignete na ovaj način biće stabilno.

ZDRAVLJE&SAVET:

Istražujete i sve bolje razumete duhovni svet.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj