NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. NOVEMBRA 2017: Vaga zavodi, Jarcu će se hrabrost isplatiti, Blizanci i dalje čekaju princa na belom konju!

Nedeljni horoskop od 6. do 12. novembra 2017: U ovom periodu zvezde će biti najnaklonjenije Škorpijama, Jarčevima i Vagama a šta vaš znak očekuje na polju ljubavi, karijere i zdravlja saznajte u nedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Možda ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osećate, ali to je samo delimična i prolazna zbrka s kojom se trebate suočiti na vešt način. Uz malo truda vi ćete izazove pretvoriti u veliku sreću za oboje.

KARIJERA: U poslu ćete se meriti s drugima, a povremeno i nadmudrivati. Ne insistirajte na svojim idejama, jer vas drugi ovog puta neće potpuno razumeti. Izdržite. Nećete čekati dugo. Vaši šefovi imaće velike apetite, ali vam se neće svideti.

ZDRAVLJE&SAVET: Opuštajte se uz dobru muziku.

BIK

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer vam pozicija planeta u tom smislu donosi male prilike. Nije doduše isključeno da se od svega razvije i dublji odnos, ali ne odmah. Zato budite mudri i staloženi koliko god možete.

KARIJERA: Nakon što ste rešili jedan problem, od sada ćete raditi s manje napetosti i s više ugodnosti. Ipak, i dalje će biti malih provokacija. Zato budite budni i oslonite se na samokontrolu. Takođe ne postavljate suvišna pitanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Prošetajte pre spavanja. San će biti kvalitetniji.

Nedeljni horoskop od 6. do 12. novembra 2017

BLIZANCI

LJUBAV: Oni koji su još sami još uvek će čekati svog princa na belom konju, ali će polako shvatati da ga nema niotkuda. To će im verovatno doneti još poneku ljubavnu frustraciju ili okrenutost prema samima sebi. Neka preispitaju svoja očekivanja.

KARIJERA: Da bi poboljšali ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati s drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na samoanalizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše. Posebno ako ste šef.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki će putovati. Radujte se.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši