NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP Divni dani pred Vagama!

0
38

Evo šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju na polju ljubavi i seksa

OVAN

S obzirom na to da ćete imati puno uspeha na poslovnom planu, ove nedelje ćete zanemariti dešavanja na ljubavnom planu. Iako vam je to tako prikazano, slobodni Ovnovi će se zbližiti sa osobom iz poslovnog okruženja. Povedite računa da ta osoba nema nekih emotivnih problema iz svoje prošlosti jer to može da vas uvuče u neki nedefinisani odnos. Ovnovi koji su u braku, vezi imaće povremene trzavice, ali će zajedničkim naporima to prevazići. Oboje ćete se pitati zašto ste došli u ovakvu situaciju i šta je narušilo vaš do sada dobar emotivni status. Doći ćete do situacije da napokon shvatate da je potrebna krupna promena u vašem odnosu. Pokušajte što pre da povratite poverenje jedno u drugoga i da rasplamsate vašu ljubavnu vatru kao što ste nekad umeli. Kako bude vreme prolazilo, popravljaćete odnos i sva otežanja koja su vam bila na putu će nestati, a vi ćete biti ponovo zaljubljeni.

BIK

Ukoliko ste u braku, vezi, ove nedelje ćete jako obradovati svog partnera ponašanjem i odnosom prema njemu/njoj. Shvatili ste da jedno drugom puno značite i da ste više zainteresovani za partnerove potrebe i želje. Svojom pažnjom i nesebičnom ljubavlju obasipaćete svog partnera, a zauzvrat ćete poboljšati svoju vezu, strast, ali i zajednički život. Jednostavno, dani sreće, zadovoljstva i uživanja su pred vama.
Ukoliko ste pripadnik ovog znaka koji je bez partnera, znajte da će se planete potruditi da u ovoj nedelji imate jači uticaj na osobe suprotnog pola nego što ste imali do sada. Iskoristite ovaj period i pronađite sebi partnera jer u ovom periodu možete naići na osobu koja će vam pružiti stabilan ljubavni odnos i ta veza može jako dugo da traje. Ukoliko još žalite za partnerom iz prošlosti i ako želite opet da vam se vrati u život, to je moguće ove nedelje.

Nema komentara

Komentiraj