NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP Lavovi treba više da se trude!

0
412

Saznajte šta su vam zvezde spremile u ljubavi za narednu nedelju…
OVAN 21. III – 20. IV

Što se tiče ljubavnih odnosa, zauzetim Ovnovima nailazi težak period. Ovde se radi o poremećenim odnosima i gubljenju poverenja između partnera. Ovo je period u kojem iskušavate jedno drugo jer ste oboje svesni da u poslednje vreme niste funkcionisali kako treba. Ukoliko imate tajnu, paralelnu vezu, trebalo bi da je što pre okončate, jer ćete se u suprotnom uvaliti u još veće probleme. Slobodni Ovnovi žele pošto-poto da uđu u ozbiljnu vezu, međutim, to im ide teško. Želju imate, ali realnost je sasvim drugačija. Partner nije spreman na nestabilan odnos, koji trenutno ima, već očekuje ozbiljnost sa obe strane. Vi mislite – nema veze, ući ćemo u brak, pa ćemo posle da vidimo šta ćemo. Potrebno je da donesete zajedničke odluke, naravno da budete malo romantičniji nego do sada, da to bude odnos sa puno ljubavi. Morate naći zajednički jezik ove nedelje.

BIK 21. IV – 21. V

Zauzeti Bikovi mnogo očekuju od partnera i odnosa, u koji ste dosta uložili. Nemojte očekivati reciprocitet od partnera, jer ste totalno različiti. Sledi vam manje razočarenje, ali ubrzo ćete shvatiti da to i nije toliko važno za održavanje veze. Ova nedelja su vam je naglašeni problemi u komunikaciji sa partnerom. Sumnje i ljubomorni ispadi obeležiće vam ovaj period. Pokrenite se bar vi, zanemarite sve ovo i krenite od sutra ka novom, boljem odnosu. Slobodni Bikovi su svesni da su jednoj osobi vrlo interesantni. Svesni ste da u ovom trenutku od tih simpatija neće biti ništa, jer još nije došlo pravo vreme za neku ozbiljniju vezu.
Stavite toj osobi do znanja da vam se sviđa, ali da je potrebno još malo vremena da prođe i da se stvore mogućnosti da budete zajedno.
Ove nedelje se definitivno neće ništa pokretati na ljubavnom planu. Budite strpljivi jer i vas uskoro očekuje mnogo bolji i uspešniji period u ljubavi.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj