NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP Lavovima cvetaju ruže u ljubavi

0
8775

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju na ljubavnom planu ove sedmice…

OVAN

Ovaj period je izuzetno povoljan za vaš ljubavni život. Ukoliko ste sami, na pomolu vam je jedna lepa romansa, i to sa osobom koju ćete sresti na putu. Da se ne bi nešto pokvarilo u odnosu sa ovom osobom, dobro bi bilo da vašu vezu držite u tajnosti sve dok se neke situacije ne kristališu. Kad bude prošlo izvesno vreme, možete da objavite da ste u vezi, ali i dalje budite oprezni da vam se neko sa strane ne umeša i pokvari vam račune. Sreća će vas pratiti, imate jako dobre aspekte da uspete i da budete bezbrižni. Ako ste u braku, postoji mogućnost tajne veze i to će vam doneti dodatne komplikacije sa partnerom. Povedite računa da ne dođe do neprijatnosti. Uglavnom, za sve pripadnike ovog znaka ova nedelja će biti u znaku velikih turbulencija i raznih dešavanja na ljubavnom planu. Potrebna vam je razboritost i trezvenost i doslednost u donošenju velikih životnih odluka.

BIK

Slobodni Bikovi bi trebalo po nekom nepisanom pravilu da budu otvorenog uma za sva dešavanja na ljubavnom planu. Prihvatajte pozive za izlaske i druženja, a i sami inicirajte neka lepa dešavanja. Ako ste ženski pripadnik ovog znaka i pritom ste još i zauzeti, povedite računa da ne dođe do “fatalne privlačnosti” sa kolegom, poznanikom ili prijateljom jer vas to može odvesti u jako neprijatne situacije iz kojih biste se teško izvukli.
Ako ste u vezi, braku, ova nedelja vam je odlična za to da se posvetite jedno drugom i da planirate zajednički odmor tokom ovog meseca. U poslednje vreme ste imali dosta obaveza i na neki način ste zapostavili jedno drugo.
Osvojte ponovo srce jedno drugoga i osećaćete se ponovo zaljubljenim, srećnim i zadovoljnim.
Budite iskreni jedno prema drugom i pokušajte da preko kompromisa održite ovu vezu koja se temelji na ljubavi. Sve to će vas dovesti do velikog zadovoljstva.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj