NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP Vagu tišti bivša ljubav

0
11676

OVAN

Ovnovi koji su u braku, vezi napokon shvataju koliko su srećni što kraj sebe imaju pravog partnera. Potrudite se ove nedelje da budete naklonjeni svom bračnom drugu, budite pažljivi i maksimalno se posvetite jedno drugom. Dobro bi bilo da partnera iznenadite prijatnim vikendom van mesta boravka i da probudite strast. Ovo će biti jako dobar period za učvršćenje vaše bračne zajednice. Ukoliko ste pripadnik ovog znaka koji je bez partnera, znajte da će se planete potruditi da u ovoj nedelji imate jači uticaj na osobe suprotnog pola nego što ste imali do sada. Iskoristite ovaj period i pronađite sebi partnera jer u ovom periodu možete naići na osobu koja će vam pružiti stabilan ljubavni odnos i ta veza može jako dugo da traje. Ako još uvek čeznete za osobom iz prošlosti, shvatite da tu povratka nema i da ne treba da gubte vreme.

BIK

Usamljeni Bikovi će ove nedelje na nekoj proslavi upoznati interesantnu osobu sa kojom će nastaviti u smeru ozbiljne i uspešne veze. Osećaćete se predivno, zadovoljno i emotivno ispunjenim jer će to biti osoba koja će zadovoljiti sve vaše standarde i očekivanja.
Ta osoba će vam biti beskrajno interesantna, tako da će vam ova nedelja biti ispunjena prelepim dešavanjima. Bikovi koji su u vezi, braku mogu očekivati lepa iznenađenja jer ćete svakim danom sve više otkrivati pozitivne osobine svog partnera koje do sada niste uočili. Očekuje vas zajedničko letovanje koje će vam biti nezaboravno. Provod, opuštanje i uživanje će dovesti do iznenadne trudnoće, što ćete doživeti kao veliku sreću.

Planirajte svoju srećnu budućnost na vreme da ne budete zatečeni događanjima.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj