Četvrtak, Decembar 8, 2016
Nesretan sam prijatelju, nesretan: Rakove iskorištavaju toksični ljudi, Djevice polako ubija perfekcionizam!

Nesretan sam prijatelju, nesretan: Rakove iskorištavaju toksični ljudi, Djevice polako ubija perfekcionizam!

0
3271

Kao i neki drugi znakovi, Ovnu je teško kad mu život počinje stagnirati. Potraga za rastom i poboljšanjem sebe slabi kada nemate postavljene izazove. Shvatite koje su stvari previše nezanimljive u vašem životu i to promijenite.

To bi mogao biti posao koji ne nudi perspektivu, partner s kojim niste uistinu povezani ili samo nedostatak strasti, piše Expanded consciousness. Pronađite način da vratite plamen koji će vas potaknuti da se krećete prema naprijed.

Bik (20. travanj  – 21. svibanj)

Vi naporno radite i to znate, ali ponekad ste malo preambiciozni sa svojim projektima. Usredotočite se na kanaliziranje sve svoje energije na jedan projekt.

Ako utrošite napor na više zadataka, možda ćete na kraju biti uzrujani i razočarani zbog toga što niste uspjeli učiniti sve kako ste zamislili.

Uvijek je bolje raditi nevjerojatno dobro samo nekoliko stvari, nego odraditi osrednje puno stvari.

Blizanci (22. svibanj  – 21. lipanj)

Blizanci uistinu napreduju u životu kada su redovito stimulirani. To znači da ste svoja najbolja verzija kada živite punim plućima.  Život vas vjerojatno deprimira kada ne uspijete zadovoljiti svoju potrebu za doživljavanjem novih stvari.

Ne zaboravite odvojiti vrijeme za upoznavanje novih ljudi, za gradnju novih odnosa, te za učenje i otkrivanje novih stvari.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj

error: sadržaj je zaštićen !!