Novembar sa sobom donosi razne turbulencije: Vežite se, polećemo!

0
2548

Vatromet romantičnih strasti

Novembar sa sobom donosi razne turbulencije: Vežite se, polećemo!

Spremite se za talas ljubavnih avantura, za period poslovnih dostignuća…

OVAN

 

Posao

 

Prva polovina novembra, odnosno period do 13. novembra dok je Mars i dalje u Devici može biti veoma povoljan za vas. Bićete maksimalno posvećeni poslu. Mnogi Ovnovi mogu učvrstiti svoju poslovnu poziciju ili dobiti ugovor za stalno. Druga polovina novembra donosi blagi pad energije i vaša koncentracija neće više biti toliko usmerena na profesionalni život, već više na ljubavne i privatne probleme.

 

Ljubav

 

Položaj Marsa u Vagi, dobrim delom novembra, od 13. pa na dalje, najviše utiče na vaše ljubavne odnose. Bićete veoma usmereni na polje partnerstva. Oni koji su u braku, mogu razmišljati o razvodu, iako još uvek neće napraviti neki konkretan korak. Ako ste slobodni, možete da očekujete početak neke nove emotivne priče, ali budite oprezni pri izboru partnera, skloni ste pogrešnoj proceni.

 

Zdravlje

 

Početkom meseca neće biti većih smetnji na polju zdravlja, osim možda umora zbog posvećenosti poslu. Kako novembar odmiče, sve manje energije imate. Možete biti skloni nesvesticama, niskom pritisku. Veoma je važno da redovno jedete i da vodite računa o svojim navikama, da spavate dovoljno i da date sebi vremena da se regenerišete. Nije povoljan period za pojačanu fizičku aktivnost.

 

BIK

 

Posao

 

Početkom meseca nećete btiti previše zainteresovani za polje posla. Iako su finansije promenljive, ne marite previše. Povoljan period za štednju. Od 9. novembra vraćate svoj fokus na polje posla. Bićete zainteresovani da ulepšate svoje radno okruženje, ali i da se više posvetite radnim obavezama. Do kraja meseca je moguć dogovor oko promene posla ili radnog mesta, ako je to nešto što ste imali u planu.

 

Ljubav

 

Veoma povoljan mesec za emocije. Kakav god da je vaš trenutni status, možete da računate na zadovoljstvo i ljubav. Oni koji su u braku mogu dodatno učvrstiti odnose sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, samim početkom meseca imate priliku za novu vezu i flert sa osobom koja je već duže vreme u vašem okruženju. Ukoliko ste u lošoj vezi i nezadovoljni, okončaćete agoniju u poslednjoj nedelji novembra.

 

Zdravlje

 

I muški i ženski pripadnici ovog znaka moraju da vode računa kada je u pitanju urogenitalni trakt. Novembar je dobar mesec da posetite urologa odnosno ginekologa. Pored toga, za ženske Bikove je veoma važno da provere stanje hormona. Mogući su manji problemi na tom polju. Imunitet je oslabljen, potrebno je da povećate unos vitamina i čajeva i da se čuvate virusnih infekcija i gripa.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj