Obećanje, ludom radovanje: Ovako sam postala druga žena!

Verovala sam mu da će je ostaviti, ali nikad nije, a ja sam čekal


Svi poznajemo nekoga koga je partner prevario, ili smo i sami bili u toj situaciji. Analize istraživanja s Univerziteta u Čikagu pokazuju da oko 15% svih udanih žena vara, a da je preko 20% muškaraca spremno na prevaru (i ovo je samo brojka onih koji su to spremni priznati), prenosi HuffingtonPost.

Puno je manje istraživanja zašto ljudi varaju. I zašto bi se neka žena ili muškarac povezao s nekim ko već ima bračnog druga ili je u vezi?

Pet žena je otvoreno ispričalo svoje priče kako su postale ljubavnice, neke svesno, a neke uopšte nisu imale pojma da njihov partner ima i drugu ženu…

“Obećavao mi je da će je ostaviti”

“Znala sam da je oženjen. Znao je i on da sam ja udata. Bili smo prijatelji još davno pre, ali smo izgubili kontakt kad smo se oženili. Deset godina nakon, pronašla sam ga na Fejsbuku. Bio je nesrećan, kao i ja. Nije hteo ostaviti svoju ženu. Pristala sam da budem njegova ljubavnica. Obećavao mi je da će je jednog dana ostaviti. Stalno je govorio “jednog dana”. Pojela me griža savesti. Prekinula sam vezu i priznala sve mužu, ali i njegovoj supruzi…”, priča Krista.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši