ODABERITE sliku koja vas NAJVISE privlaci i SAZNAJTE kakvo ce vam biti ovo LETO: Sta vas ocekuje u predstojecim LETNJIM mesecima!

 

SLIKA ”B”

Ukoliko ste odabrali sliku B, vama ce ovo leto donesti jedan zanimljiv susret sa osobom koju ste upoznali jako davno ali sa kojom tada nije bilo nicega vise osom samo poznanstva, ali ovo leto ce to promeniti.

Sada ste svesnije samog sebe  i vase licnosti. Sazrelili ste za svo ovo vreme i mozete reci da ste konacno osoba koja zna sta zeli u svom zivotu , a sta ne zeli. Znate sta vam je potrebno da biste bili srecni i zadovoljni a sta ne.

I kako da dobijete to sto zelite. Osoba koja ce vam ovo leto ulepsati definitivno je ono sto vam je bili potrebno vec jako dugo ali niste zeleli da se tako olako upsutate u vezu sa bilo kime. Sada imate priliku i vreme i mesto za sve sto zelite.

Zivite svoj zivot onako kako ste zamislili i kako ste planirali. Ne dozvolite da vanm ista kvari vase trenutke koje ste zasluzili. Niko vam nije pomogao kada ste se mucili i radili i niko nema pravo da odredjuje i kako cete uzivati ili provoditi svoje slobodno vreme.

Znate da ste zasluzili ovaj odmor, znate da ste zasluzili svaki tren za sebe i mozete i da sebe nagradite i sa malo letnje romanse.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši