Ona je nepredvidiva, ona je nepoznanica – Omega žena!

Ali nemojte se prevariti misleći da je njezin povrijeđeni stav slabost ili strah; ona ima olujnu crtu karaktera koja pulsira kroz njezine vene, a zastrašujuća vatra bjesni unutar nje, paleći sol i kosti.

Čini se da je suzdržana, ali je jaka i mudra, znatiželjno promatra, skupljajući mješavinu vještina i znanja, tako da čim osjeti da dolazi njezin sudbinski trenutak, može se osloboditi.

Unatoč boli koja joj je nanijeta, ona je prihvatila sve tuđe frustracije i agresiju i nježno im ublažila napetost.

Pogrešno su shvatili i pogrešno su procijenili njezin krhki vanjski izgled, tako da će sada živjeti u žaljenju i čežnji za njenom tajanstvenom nazočnosti, još dugo, dugo nakon što ode.

Oni će se urlati s tugujućim bijesom, nadajući se da će grčeviti krikovi doći do nje, a ona će čuti njihove odjeke, ali nikad se neće vratiti.

Ona je znala da će grmljavina doći i privremeno će patiti zbog svoje odluke, ali je bila previše dugo potlačena.

Uskoro će se preobraziti u usamljenog ratničkog vuka, s velikim blistavim očima – iako će njezin skromni Omega duh opstati.

Ona zna da je bila voljena i ona je voljela druge, ali također je trebala staviti sebe na prvo mjesto, rastegnuti svoje udove, otići u nepoznato i biti hrabra i ponosna.

Ona žudi za nježnom, nenapornom i očaravajućom ljubavi, tako da će lutati u blizini osvijetljenog oceana, gdje može rasplesti čvorove i iscijeliti se …

… i jednog dana, kao što je sigurno da će je nebesa zaštititi, ona će se pronaći.

elephantjournal/Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *