Oni su NAJSTABILNIJI ali i NAJTVRDOGLAVIJI znaci horoskopa. Oni svoje EMOCIJE cuvaju DUBOKO u sebi. Samo oni NAJHRABRIJI ostaju uz njih!

Ova dva znaka horoskopa cvrso i stabilno na svojim nogama stoje i suocavaju se sa raznim zivotnim izazovima. Oni su Jarac i Bik. Iako bi mnogi rekli za njih da ne umeju da vladaju svojim osecanjima, upravo je suprotno.

Oni su osobe koje tvrdoglavo idu napred i slabo sta ih moze na tom putu poremetiti i naterati ih da uspore , ali ne i da odustanu jer ta rec u njihovom recniku ne postoji. I oni su sigurni i da im ona i ne treba apsolutno ni za sta.

Iako veruju u ljubav na prvi pogled i tako jako se i zaljube u nekog ovi znaci osobama u koje su zaljubljeni to nece reci tako lako jes se plase da bi nesto moglo da podje po zlu, pa su samim time i jako sujeverni.

Oni svoja osecanja cuvaju duboko u sebi i samo oni najhrabriji su spremni da se suoce sa njima i da ostanu pored njih takvih kakvi jesu jer oni samo zele tu jednu osobu i ni jednu vise nikada.Osecanja kriju da nebi bili povredjeni.

Ali i da bi procenili sa kim imaju posla i ko je ta osoba koja ih na tako nesto i navodi.Da promene svoje misljenje i da otvore svoje srce koje je previse puta i bilo povredjeno i ranjeno zato i ne cudi njihova opreznost u svemu tome.

Oni su znakovi koji generalno odolevaju izazovima, ali se i plase da daju osecanja osobama koje nisu prvo proverili na sve moguce i nemoguce nacine.Oni vole ali se  i paze.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši