Oni su NAJSTABILNIJI ali i NAJTVRDOGLAVIJI znaci horoskopa. Oni svoje EMOCIJE cuvaju DUBOKO u sebi. Samo oni NAJHRABRIJI ostaju uz njih!

Oni su znakovi koji znaju da se ukoliko se oni sami ne pobrinu za neke svoje probeleme niko drugi nece ukljuciti u njih i da se u vecini slucajeva moraju osloniti sami na sebe i na svoju intuiciju . Jarac i Bik su jako stabilni ali i uplaseni.

Oni zato i cuvaju svoje srce od bilo cega sto njihovo srce moze da povredi.Oni ce se sa svakim poslovnim izazovom suociti bez imalo problema. Ali kada je rec o osecanjima tu vec kao da nastaje blokada kod njih i oni se ukoce.

Oni su spremni u ljubavi da daju i dusu i telo. Oni su spremni da se do zadnjeg daha bore za svoju ljubav ali tek onda kada budu sigurni da je to nesto sto ce njihovu dusu usreciti ali ne i rasplakati.I zato se toliko i paze.

Oni nece odustati od osobe koju vole ali nikoga nece ni terati da kraj njih ostane ukoliko ih ne voli. Oni su hrabri kada se susrecu sa nekim izazovima, ali su i uplaseni kada ih neko pogleda ocima punim sjaja. Pa prvo moraju da budu sigurni zasto sijaju.

Ali oni kada jednom zavole, ta ljubav traje celog zivota i oni nece se tek tako lako pozdraviti sa osecanjima. Oni ce ih zakopati duboko u sebi i tamo ce ih cuvati popout najveceg blaga koje postoji. oni ce se oko voljene osobe uvek nalaziti .

Oni nikada nece dopustiti da voljeno bice pati , a da su oni na bilo koji nacin prouzrokovali taj bol. i sasvim sigurno oni jesu jako teski za razumevanje, zato samo najhrabriji kraj njih i ostaju.

 

 

 

Komentariši