Oni su SNAZNI, POUZDANI i SIGURNI u svoje IZBORE. Oni imaju SAVRSENI plan za BUDUCNOST. Ova DVA znaka horoskopa su STROGI ali PRAVEDNI!

Necete nigde pronaci osobe koje su sigurnije u ono sto rade i cime se bave od njih.Oni svoju buducnost su isplanirali za mnogo godina unapred i sa njima je lako ici dalje kroz zivot jer dobro znate sta je to sto vas sledece ocekuje. Ovan i Rak.

Ova dva znaka horoskopa su osobe koje su zaaista jake licnosti bez obzira na sve druge karakteristike i jako su izdrzljivi ali i istrajni pred problemima koji im stoje na putu. Oni su osobe koje se bore za sebe , za bolje danas ali i bolje sutra,

Sa njima nema greske , jer oni tacno znaju sta je to sto ce im se naredno desiti  nece sebi dopustiti da ih bilo sta sa tog puta poremeti ili im navede njihovo razmisljanje na drugu stranu.

Ono u sta ova dva znaka najvise veruju je u jedinstvo porodice.Vrlo retko se srecu oni kao individualisti i znaju koliko ume da bude kompilikovano kada im je nesto potrebno , a oni tada to nemaju kod sebe ili sa sobom. Njima je porodica sve.

I uradice sve sto je u njihovoj moci ali i ono sto nije samo za njihov osmeh i za njihovu srecu. Oni su im jako privrzeni i kada je njima nesto potrebno ne postoji stvar koja moze da poremeti to i da ih natera da promene misljenja ma sta da se radilo.

Oni smatraju da su duzni da se svakome nadju pri ruci i zato im nikada nisu jasne osobe koje nemaju bilo kakav plan za dalju buducnost , oni su je do detalja napravili i vode se tim planom.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši