Oni su SNAZNI, POUZDANI i SIGURNI u svoje IZBORE. Oni imaju SAVRSENI plan za BUDUCNOST. Ova DVA znaka horoskopa su STROGI ali PRAVEDNI!

Ova dva znaka jako su samouvereni i znaju da je to sto su oni zacrtali najbolje po njih , pa cak i ukoliko postoji bilo kakav problem, oni ce ga u hodu prevazici i resiti. Ovai su kao duo nazaustavljivi jer ono sto Rak osmisli Ovan sprovodi u delo.

Nije njima bas uvek lako i jako cesto se suocavaju sa raznim zivotnim izazovima , ali oni ih resavaju, Nece ih ostaviti negde sa strane i cekati da se sami od sebe rese, oni ce se boriti da ih zavrse na vreme i da ih to ne pokoleba ni na tren.

Oni su snazni ma koliko po nekada delovali slabo i nezno. Oni su nezni kada su zaljubljeni i samo tada su oni ti koji sami menjaju svoje planove i svoje puteve i prilagodjavaju voljenim osobama. Oni su ti koji svoj svet menjaju samo zbog onih koje vole.

I tada i njih ukljucuju u svoje planove za buducnost i u svoj idealan par koji su pronasli za sebe.Oni sebe vec vide kao porodicne osobe i isplanirali su celu buducnost za njih. Ali do nekle je to i dobro.

Oni znaju sta im je potrebno ali i znaju koliko rada treba da se ulozi da bi se to i dobilo i zato oni se i ne brinu previse jer ukoliko postoji izbor za najvrednije znakove horoskopa to su onda ova dva znaka. oni ne znaju za odmor i pauzu. Oni samo rade,

Iako i preko svojih granica najcesce , oni se trude zbog svojih voljenih da nima olaksaju zivote.

 

 

Komentariši