Oni su uvek tu da nam ”PRUZE RUKU” kada nam je POMOC potrebna, oni su tu da nam pomognu da se IZBORIMO za srecu, osobe rodjene u ova DVA znaka su uvek tu uz nas poput ”SENKE”, ovi znaci su VERNI i ODANI ZAUVEK!

Mozemo mi biti sposobni, mozemo biti hrabri, mozemo biti spremni za sve, ali svima nama je potrebna nekada pomoc, potrebna nam je nekada pomoc nekih osoba kako bi se izborili sa probleima, kako bi se izborili sa tugom, postoje osobe koje su uvek tu uz nas, koje nas ”prate poput senke”, postoje osobe koje su uvek verne i odane, a upravo su takve osobe one koje su rodjene u ova DVA znaka…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Prvi znak koji je VERAN i ODAN zauvek je RAK:

 

Osobe rodjene u znaku raka mogu da odustanu od nekih svojih ciljeva, ali rakovi nikada ne mogu da odustanu od svojih prijatelja i od svojih dragih osoba.

Osobe rodjene u znaku raka mogu da se predomisle i da odustanu od necega, ali rakovi nikada ne odustaju od svojih dragih osoba, na to rakovi nikada ni ne pomisljaju.

Osobe rodjene u znaku raka su one koje zbog svojih emocija nikada ne mogu odustati ni od jedne svoje drage osobe, rakovi su uvek uz svoje drage osobe, rakovi su nesto poput ”senke”, senke koja prati svoje drage osobe, koja im pomaze, i koja je uvek tu za njih.

Osobe rodjene u znaku raka su divne, osobe rodjene u znaku raka prosto uzivaju kada su u drustvu svojih dragih osoba, bas zato rakovi nikada ne dozvoljavaju da njihove drage osobe budu tuzne, rakovi ce se uvek izboriti za srecu svojih dragih osoba.

Nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši