Oni su uvek tu da nam ”PRUZE RUKU” kada nam je POMOC potrebna, oni su tu da nam pomognu da se IZBORIMO za srecu, osobe rodjene u ova DVA znaka su uvek tu uz nas poput ”SENKE”, ovi znaci su VERNI i ODANI ZAUVEK!

 

Osobe rodjene u znaku raka ce biti uz svoje drage osobe cak i onda kad bi svi drugi otisli, cak i onda kada drage osobe povrede raka, rak i tada stoji uz svoje drage osobe, pruza im podrsku, pokusava da im pomogne.

Osobe rodjene u znaku raka su uvek tu, rakovi su tu da ”pruze ruku” kada je pomoc potrebna njihovim dragim osobama, jednostavno rakovi su verni i odani zauvek.

Imati osobu rodjenu u znaku raka kraj sebe znati imati vernog i odanog prijatelja, znaci imati osobu koja ce uvek biti tu.

 

Drugi znak koji je VERAN i ODAN zauvek je SKORPIJA:

 

Osobe rodjene u znaku skorpije jesu veliki emotivci, skorpije nekada znaju bas preterano burno da reaguju, skorpije nekada znaju da naprave problem tamo gde ga nema, ali skorpije su osobe koje su pravicne, osobe rodjene u znaku skorpije su one kojima je mnogo stalo do njihovih prijatelja.

Osobe rodjene u znaku skorpije su one koje predstavljaju nesto posebno, ono sto je se uvek isticalo kod skorpija jeste njihova spremnost da pomognu, osobe rodjene u znaku skorpije ce uvek pomoci.

Nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši