Oni su uvek tu da nam ”PRUZE RUKU” kada nam je POMOC potrebna, oni su tu da nam pomognu da se IZBORIMO za srecu, osobe rodjene u ova DVA znaka su uvek tu uz nas poput ”SENKE”, ovi znaci su VERNI i ODANI ZAUVEK!

 

Osobe rodjene u znaku skorpije su one koje mnogi smatraju najboljim prijateljima, osobe rodjene u znaku skorpije su uvek verne.

Upravo je vernost jedan od velikih kvaliteta skorpija, osobe rodjene u znaku skorpije su verne i odane svojim dragim osobama, skorpije su odane zauvek, od skorpije se nikada ne moze ocekivati da ona oda neku tajnu njene drage osobe, skorpije nikada ne odaju tajne, one ih cuvaju, i nikada ih nikome ne otkrivaju.

Osobe rodjene u znaku skorpije su poput ”senke”, skorpija je uvek uz svoje drage osobe, uvek je tu kada je pomoc potrebna, skorpija uvek ”pruza ruku” svojim prijateljima, skorpija pomaze svojim dragim osobama da se izbore sa svim problemima, skorpija pomaze svojim dragim osobama da se izbore za srecu.

Skorpija zeli da sve njene drage osobe budu srecne, upravo zbog toga skorpija uvek pomaze svojim dragim osobama da ostvare sto je moguce vise uspeha.

Osobe rodjene u znaku skorpije nikada ne napustaju svoje drage osobe, skorpije su verne i odane zauvek.

Komentariši