Oni uvijek pobjeđuju, njihova je zadnja: Horoskop izdvaja 3 znaka – kraj ovih nema spavanja!

0
3855

Ako se nađete blizu ovog znaka, znajte da nema spavanja

 

Svatko želi biti uspješan. Onog momenta kada takvu želju imamo, možemo reći da se na nebu javlja planeta koja nam šalje taj signal. Kako bi osoba bila moćna, slavna, jaka, popularna, uspješna… mora imati bar tri planeta koje je krase i daju toliku moć. Negdje je najvažniji za opći uspjeh planet Jupiter. Pored Jupitera moramo imati energičnog Marsa koji pokreće motor, daje volju i naravno – Saturna bez kojeg nema ništa jer ako nema discipline i strategije, sve pada u vodu. Tako da lista najuspješnija tri znaka slijedi:

OVAN – predodređen za vođu

Ovan je prije svega hrabar znak. Entuzijazam i odlučnost koje on ima, rijetko tko posjeduje. Kod Ovna je posao jednostavno završen. Što god da dobije u životu učiniti, odlučiti, on je netko tko to radi bez ikakvih problema i dvoumljenja. Njegova karizma se ogleda prije svega u osobini jednog heroja koji voli pobijediti. Do kraja, pa čak i život dati svoj – on je tu neustrašiv.

Ovan je klica koja probija. Dok je Bik znak koji daje oplodnju, a Blizanci komunikaciju, Ovan ima zadatak da probije led i ide dalje. Zbog toga među Ovnovima uglavnom imamo vođe, šefove, direktore koji ne miruju od trenutka kada uđu u tvrtku. Dovoljno je da prođu pored vas pa ćete u zraku osjetiti tu energiju. Ako nešto obeća, onda će to i ispuniti, ali isto to očekuje i od svog suradnika.

Najviše mrzi izdaju, laž i malodušnost. Ovan je doktor kirurg, građevinski inženjer, građevinski radnik, vojnik, časnik, vojskovođa, glumac i najbolji komičar poput Charlie Chaplina. Ovan je ljubavnik poput Casanove ili političar koji je tada te davne 1960. godine pomaknuo sjednicu Ujedinjenih naroda tako što je svojom cipelom udarao o stol i pokazao svoju moć i utjecaj – Nikita Hruščov.

Kako god, ako se nađete blizu ovog znaka, znajte da nema spavanja. Pripremite se na rad i dajte posljednji atom svoje snage jer ćete jedino tako uspjeti pobijediti, ali i da zaraditi bodove kod svog šefa u tvrtki ili životu uopće.

 

STRIJELAC – optimist, aristokrat

Planeta koja vlada ovim znakom je Jupiter. Tamo gdje se on nađe u našoj natalnoj karti, tu imamo sreće. Ovaj znak kao i planeta vladar predstavljaju moć, uspjeh, uživanje, pomoć Boga na dlanu. Onda kada se najmanje nadamo, Božja ruka se spusti na nas i izbavljenje dođe. Mi ga zovemo čudo, a u religiji je to volja Božja.

Strijelac je znak sreće, veselja, egzotike, voli hranu, piće, putovanja, glazbu, bori se protiv nepravde, vlada ljudskim pravima, prijateljstvo mu je imperativ, iz toga sve izvlači. To je mlad duh, lijepog estetskog izgleda, sportske građe, voli plemenite sportove pa će tenis biti jedan od najomiljenijih.

Strijelac je otmjen, aristokrat, ponekad buntovnik, poštuje tradiciju ali ipak ide svojim putem. Strijelac je svećenik, astrolog, prorok. Velike nagrade, medalje, vojne zasluge upravo proistječu iz jakog Jupitera. Kako bi bili prvak u sportu ili pobjednik u ratu, morate imati jakog Jupitera u natalnom horoskopu.

Strijelac nije lak znak za suradnju, zna biti strog i ohol. On također kažnjava, ali je to više neugodno nego totalno tragično. Za nekog tko je po prirodi hedonist, nema veće kazne nego biti bez užitaka i novca. Životni apetiti ovog znaka su veliki, ali se oni i ostvare.

Tipične zvijezde ovog doba su glazbene legende poput Frank Sinatre ili Tine Turner koji su pravi predstavnici svog znaka, ali i uspjeha koji su postigli, koji traje. Onaj tko vjeruje, u sebe, u Boga, njemu se vrata otvaraju.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj