Ostanite sami dok ne nađete OVAKVOG partnera

Ostanite sami dok ne upoznate osobu zbog koje NE želite biti sami.

10 Kvaliteta jake žene koje muškarci ne mogu da podnesu

Svi se divimo jakim ženama.Svi se nadamo da budemo jaki i samopouzdani kao što su one, i takođe se nadamo da će naše kćerke odrasti i biti kao one.

Muškarci se takođe dive ovim ženama i snazi njihovog karaktera, njihovoj nezavisnosti, i njihovoj strasti prema snovima.Međutim, često su zastrašujuće da bi im se približili.

Zašto je to tako?Strah od odbijanja?Kukavičluk? Moglo bi biti bilo šta, ali ono što je sigurno jeste da su ove žene zaista moćne u mnogim aspektima života.

Dakle, koji kvaliteti ih čine posebnim ?

1.Zna šta želi

Poznaje se savršeno dobro i bez sumnje zna šta želi u životu.Ne premišlja se i ne razmišlja dva puta o svom izboru.Ako želi nešto, ići će ka tome, bilo da je to muškarac, karijera, apartman…bilo šta.

2.Strastvena je

Ona poznaje pol i patnju.Suočila se sa mnogo nevolja u životu, tako da može biti intenzivna i teška za podnijeti za većinu muškaraca.Zna da može prijeći bilo koju prepreku koja joj se nađe na putu.Nema vremena da igra igre.Ne boji se da kaže svoje mišljenje i pokaže svoje emocije, ne stidi se svojih ožiljaka, ali očekuje od vas da radite to isto.

3.Ona je borac

Ne treba joj muškarac da bije svoje bitke i rješava svoje probleme u životu.Sposobna je da stoji sama i preuzme svu odgovornost .Ona želi muškarca koji stoji pored nje, a ne ispred nje i da joj govori šta treba da radi.

4.Ne plaši se intimnosti

Snažnoj ženi je potrebna intimnost : od dugih razgovora do vođenja ljubavi – ne plaši se da se približi nekome.U suštini, daje se u potpunosti i očekuje isto to od nekoga.Uvijek je jasna što se tiče njenih potreba i želja.

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši