Ostanite sami dok ne nađete OVAKVOG partnera

5.Neće čekati na vas

Snažna žena će proći kroz pakao ako vidi da vam može vjerovati i da ste joj posvećeni.Ali budite pažljivi : Ona je takođe sposobna da vas ostavi i nikada se više ne okrene za vama ako osjeti da je sputavate.

6.Zna kada lažete

Nemojte pokušavati da slažete jaku ženu, nikad!Bit ćete u opasnosti, to vam mogu garantovati.Može nanjušiti laži prije nego što izađu iz vaših usta.Nema ništa što je više nervira.

7.Cijeni iskrenost i uvažavanje

Ona želi muškarca koji je iskren, nekog kome ona može otvoriti svoje srce i dušu.Ona neće oklijevati da vas pita teška pitanja o porodici, djetinjstvu, traumama iz prošlosti, ili bilo kojih drugih životnih promjena.Međutim, ona vas neće osuđivati.

8.Ona vas inspiriše da postanete najbolja verzija sebe

Analiziraće vas satima i danima, pokušavajući da otkrije šta ste zapravo .Jednom kada to otkrije, skrenuće vam pažnju na vaše greške davajući vam prijedloge kako da ih ispravite.Pokušaće da vas učini svjesnim vašeg potencijala , takođe će pokušati da vam pomogne da postanete ono što ste oducijek htjeli biti.

9.Ona želi stabilnost, poštovanje i integritet

Žena ne toleriše neodlučnost i nestabilne ličnosti.Želi muškarca koji je dosljedan svojih riječi.Želi da bude tretirana sa poštovanjem , ako muškarac počne da se ponaša udaljeno, brzo će izaći iz te situacije i takođe će otići od njega ako se osjeća izigrano.

10.Voli bezuslovno

Njena ljubav je vjerna i iskrena.Baš kao što se majka bori i voli svoju djecu, ova žena će vas voljeti i boriti se za vas.Neki muškarci jednostavno ne mogu da podnesu ovu vrtu bezuslovne ljubavi.

Izvor: novipocetak

Komentariši