Otkrivamo vam 7 koraka pomoću kojih ćete od veze dobiti sve ono što ste od nje ikada željeli..

Ukoračili ste u vezu, ali niste u potpunosti zadovoljni svojim odnosom? Osjećate da u vašoj vezi ima puno mjesta za napredovanje, ali ne znate što učiniti kako biste uveli željene promjene? Ovih 7 koraka mogli bi vam pomoći da napravite korak naprijed na putu prema vezi o kakvoj ste oduvijek sanjali.

Mnogi poznati psihijatri i psihoterapeuti govore o sličnosti partnera kao ključu svake uspješne veze. Dalje govore kako kako se za uspješan odnos moraju poštivati neka osnovna pravila, a kažu i da je veza moguća samo u određenim okolnostima.

Međutim, naša vjera u ljubav govori nam da u ljubavi ne postoje odrednice i pravila, te da jaka kemija, čak i kod potpuno suprotnih karaktera, čini savršenu vezu. Ipak, kako bi odnos očvrsnuo i potrajao, na vezi je potrebno svakodnevno raditi.

Razgovarajte

Gotovo svi problemi u odnosima posljedica su loše komunikacije. Ukoliko komunikacije nema ili je na nezavidnoj razini, nakupljeno nezadovoljstvo se nagomilava, a kao što znate – emocije će kad tad izaći na površinu, pa je bolje da se to ne dogodi u obliku eksplozije. Izađite iz tog začaranog kruga nezadovoljstva ugodnim i nježnim razgovorom.

Nastavak na sledećoj strani…

Komentariši