OVA 3 ZNAKA ĆE ZAUVEK BITI SAMI: Evo ko je predodređen da ostane sam do kraja života

0
5185

Nešto zavisi od samih životnih okolnosti, a nešto i od horoskopskog znaka u kojem je neko rođen.

Otkrijte prema kome su zvezde naklonjenije i dopuštaju im da uživaju u ljubavnoj sreći, a ko će najverovatnije ostati sam do kraja života.

Blizanci

Za pripadnike ovog vazdušnog znaka karakteristična je radoznala, gotovo dečija priroda. Upravo ta prevelika radoznalost ih tera da istražuju svet i da se upoznaju sa najrazličitijim osobama. Retko kad imaju bilo kakvu vrstu predrasuda pa ih upravo ta osobina često uvali u emotivne nevolje.

Za Blizance je karakteristično da za partnera neretko odaberu emocionalno nedostupnu ili osobu koja je već u vezi ili u braku. Ako je prvi slučaj u pitanju, u stanju su da enormno pate ali ne odustaju jer smatraju da će se druga strana ipak promeniti. Veliki problem Blizanaca je to što im je glava često u oblacima pa ne vide realno stanje stvari. Ova njihova mana dolazi do izražaja i kad se zaljube i otpočnu vezu sa zauzetom osobom. Smatraju da je dovoljno biti pažljiv i strpljiv pa da će se sve preokrenuti u njihovu korist.

Pošto se to najčešće ne desi, izgube silno vreme u iščekivanju onog što priželjkuju i na kraju budu potpuno slomljeni. Najgore je od svega što oni zaista žele brak i decu, ali u većini slučajeva ne izaberu adekvatnu osobu za realizaciju. Pošto su veoma društveni i kreću se bukvalno svuda, upoznaju dosta ljudi, neki od njih im se učine interesantnim ali za njih se samo kratkotrajno vežu. Čak i ako sa nekim otpočnu porodični život, sreća bude kratkog veka jer ta osoba najčešće zbog bolesti ili nesrećnog slučaja napusti ovaj svet i Blizanac opet ostaje sam.

Nastavak na sledecoj strani….

Nema komentara

Komentiraj