Ovaj horoskop otkriva – dobru i zlu ćud vaše tašte ili svekrve

0
1262

U početku poznanstva sa svekrvom ili punicom, svekrom ili puncem, ne otkrivamo svoje slabosti i mane, nego se nastojimo jedni drugima svidjeti i ostaviti što bolji dojam kako bi nam život bio lakši.

No kako vrijeme prolazi, maske s lica padaju. Možda ćete ostati zatečeni kad shvatite da je vaša svekrva sasvim drukčija osoba od one kakvom se je predstavila na početku. Otkrit ćete njezine lijepe strane, no neminovno ćete otkriti i njezine mane. Što možete od njih očekivati i kakvih su karakternih osobina vaše svekrve i punice pročitajte u našem astrološkom vodiču.

OVAN

S njom morate imati dobre živce

U njezinu karakteru nema nimalo zlobe, tako da joj lakše možete oprostiti što ponekad nema ni takta. Zna biti jako svojeglava i voli prigovarati, pa je teško možete uvjeriti da u nečemu nije u pravu. Energična je i lako plane, ali to nasreću kod nje dugo ne traje. Vaš će odnos s njom biti sve samo ne miran. To je energična i borbena žena koja nikad neće dati da netko govori protiv vas. Uzet će vas pod svoju zaštitu i čuvati.

Cijenit će vašu izravnost jer je i sama takva, stoga u razgovoru s njom ne okolišajte. Brzo će primijetiti sve vaše mane na koje će vas upozoriti za vaše dobro, no pazite ako počnete upućivati na njezine – činite to s taktom i dozom humora. Neposredna je i iskrena te će uvijek priznati ako je u nečemu pogriješila. No istodobno je i jako uvredljiva, pa s njom morate imati dobre živce i biti popustljivi.

BIK

Znat će vas utješiti i dati savjet

Nema tvrdoglavije i upornije osobe od nje. Drži svoju riječ i obećanje, ne mijenja navike i čuva ono što posjeduje. Kad jednom uđete u njezin dom, trebat će joj vremena da se prilagodi vama, kao i vi njoj. No kad jednom osvojite njezino srce, u njoj ćete imati veliku pomoć i oslonac. Nitko vas kao ona neće znati tako dobro utješiti kad ste u nevolji ili vam dati mudar savjet kad vam zatreba.

Možda će biti ljubomorna što s vama dijeli svojega sina ili kćer, ali nemojte joj to nikad otvoreno zamjeriti. Često će vam na živce ići njezina prevelika tvrdoglavost i staromodni savjeti. O svemu će vas savjetovati, što će vas neopisivo smetati, ali kad zatrebate njezinu pomoć, bit će najsretnija što vam može pomoći. Ako ste bolesni, njegovat će i brinuti se za vas kao da ste njezino dijete.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj