Ovaj znak ima pomoć Boga na dlanu!

Privlači ih sve što je drugačije; druge zemlje, običaji, kultura, jezici, a naročito egzotična područja. Uživaju u putovanjima, ne vole dosadne poslove, iritiraju ih malograđanske forme i tračerska društva. Iznad svega mrze ograničavanje slobode, osjećaj da negdje moraju ostati ili nešto uraditi. Žele biti nesputani i slobodni poput ptice u letu, otisnuti se daleko, vidjeti svašta i drugima pričati o tome.

To je mlad duh, lijepog estetskog izgleda, sportske građe, voli plemenite sportove pa će tenis biti jedan od najomiljenijih. Strijelac je otmjen, aristokrat, ponekad buntovnik, poštuje tradiciju, ali ipak ide svojim putem.

Strijelac je svećenik, astrolog, prorok. Velike nagrade, medalje, vojne zasluge upravo proističu iz jakog Jupitera. Da bi bili prvak u sportu ili pobjednik u ratu, morate imati jakog Jupitera u natalnom horoskopu.

Strijelac nije lak znak za saradnju, zna biti strog i ohol. On također kažnjava, ali je to više neprijatno nego totalno tragično. Za nekog tko je po prirodi hedonist nema veće kazne nego biti bez užitaka i novca. Životni apetiti ovog znaka su veliki, ali se oni i ostvare.

1. Život s njima je pustolovina sam po sebi.

2. Velikodušni su i uvijek spremni na davanje, bez očekivanja nečega za uzvrat.

3. Veseli su, društveni i svima se sviđaju.

4. Imaju čvrste stavove i bore se za svoja uvjerenja.

5. Odlično su rame za plakanje.

6. S njima ćete uvijek znati na čemu ste i što misle o vama.

7. Rado dijele svoja iskustva i znanja s drugima.

“Onaj tko vjeruje u sebe i u Boga, njemu se sva vrata otvaraju…”

astrolusluge.com / malihoroskop.com / zena.blic.rs

Schreibe einen Kommentar