Pogledajte u vasa STOPALA i SAZNAJTE istinu o vasoj BUDUCNOSTI: Koliko se HRABRO suocavate sa IZAZOVIMA, a kada BEZITE kao KUKAVICA!

PRVA SLIKA 

Ukoliko su vasa stopala poput ovih na prvoj slici vi ste osoba koja se jako cesto susrece sa raznim izazovima koje mu zivot donosi i neko ste i ko ih sam pred sebe postavlja kada zelite da se malo vas zivot zakomplikuje.

Dok mnogi od toga beze vi ste osoba koja ih sama stvara jer na taj nacin sebo dajete novi zadatak u kome cete da se dokazujete i da proverite koliko ste jaki i izdrzljivi. Ali ste i neko ko vecito strahuje za svoju buducnost  ma koliko bili sigurni u sebe.

Morate znati da se neke stvari naprosto same desavaju i da nema potrebe da ih vi sami pozurujete. Trebate samo da stanete i da se zamislite da li je to ono sto zelite od svog zivota i da ukoliko jeste to da date sve od sebe da istrajete na tom putu.

 

 

 

DRUGA SLIKA

Ako je vase stopalo ovog oblika vi ste osoba koja cvrsto sa obe noge stoji na zemlji i znate koliiko i na koji nacin vam je potrebno da izdvojite vaseg vremena da se neke stvari u vasme zivotu srede i poprave na bolje.Iako znate koliko mozete sami a koliko ne.

Volite kada se u vase probleme ukljuci i vasa porodica koja je mahom tu da bi vas bodrila i da bi vam pomagala ako negde stanete ali samo kao podrska, nista drugo. Jer po nekada niste dovoljno sigurni u sebe i u to koliko mozete.

Ali to sto bi radite je donekle jako hrabro pa se ne morate brinuti za svoju buducnost jer dokle god stojite cvrso na tlu sa vasom porodicom koja ce vam davati vetar u ledja svaki problem u buducnosti cete lako resiti.

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši