Pogledajte u vasa STOPALA i SAZNAJTE istinu o vasoj BUDUCNOSTI: Koliko se HRABRO suocavate sa IZAZOVIMA, a kada BEZITE kao KUKAVICA!

TRECA SLIKA

Ukoliko je ovo vas oblik stopala , vi ste osoba koja zna da je neke stvari moraju promeniti ukoliko zelite da vas neko u buducnosti pogleda i da vam pomogne na bilo koji nacin.Ne smete samo sedeti i ocekivati da drugi sve umesto vas zavrsavaju.

Malo se trgnite i pocnite da razmisljate kao neko ko je dosta toga u zivotu prosao sam , da vas toliko toga i u buducnosti  ocekuje i da se to mora resiti na ovaj ili onaj nacin. Imajte malo vise vere u sebe i ne dopustite da vas bilo sta na tom putu poljulja.

Mozete da ucinite jako velike stvari, samo na njih morate biti spremni. Umesto da odmah zatrazite pomoc pokusajte sami da resite problem i videcete koliko cete se bolje kasnije osecati. Cekaju vas velike stvari, krenite im u susret.Samo hrabro.

 

 

 

CETVRTA SLIKA

Ukoliko je ovo vas oblik stopala iako ste vi jedna stabilna osoba koja inace nema nekih vecih zivotnih problema,vi ste neko ko od istih i bezi poput kukavice. Po nekada se to tice direktno vas ali vi se plasite da tu bilo sta promenite i jednostavno nestanete.

Plasite se da bi bilo koja promena mogla da utice na vas zivot na nacin na koji niste spremni da se sa njima suocavati i brinete se kako cete neke srtvari uopste i da resite jer znate i sami da nemate gram samopouzdanja u sebi.

U buducnosti vas ceka mnogo donosenja odluka pa bi samim time valjalo i da se malo trgnete i da krenete da radite onako kako treba i kako dolikuje .Samostalno i bez bezanja od problema jer ce vas oni kada taada sustici.

 

 

 

Komentariši