Pored njih je život pesma: Žene rođene u ovom horoskopskom znaku su najbolje supruge!

0
2170

Ako ste u braku sa osobom koja je jedan od ova tri znaka vi ste najsrećniji čovek na svetu…

Lav

Ona će pretvoriti vaš život u najlepšu ljubavnu priču, oplemeniće vašu dušu i otvoriće vam nove poglede na život, o kakvim niste ni sanjali. Kao devojka i supruga ona će biti dragulj koji ćete rado pokazivati, ali i ljubomorno čuvati od pogleda drugih jer njena veličanstvenost nema premca. Obožavaćete je, oslanjati se na nju, jer ona je ta koja nikada ne zaboravlja na emocije i potrebe svog izabranika.

Ona je vaš životni saputnik, prijatelj, saborac u ljubavi i neprilikama, osoba bez koje nećete moći da zamislite nijedan dan.I sami ćete shvatiti da vas niko neće iskrenije i realnije voleti od nje, jer njeno srce je iskreno, nesebično i smelo, a njen lik, telo, pogled i glas biće vaša duševna hrana i droga. Od vas će očekivati da budete iskreni i svoji, da pazite na nju i da je volite, podjednako nesebično i iskreno jer samo ona to zaslužuje. Ni u jednoj sferi života nećete imati toliko zadovoljstva nego u ljubavi sa njom.

Ona je jedina osoba zbog koje možete slobodno ostaviti sve čime se trenutno bavite i slepo poći sa njom u nepoznato. Sa njom ćete se više puta u životu preispitivati da li je uopšte zaslužujete, a tada nemojte smetnuti sa uma da ovakvu blagost i lepotu ipak trebate i da zaslužite i nagradite. Da li stvarno mislite da ovakvo savršenstvo dolazi bez cene?

Nastavak na sledecoj strani….

Nema komentara

Komentiraj