Posle više meseci zatišja Neptun pravi čudesne prilike za stare ljubavi. Šta će vama tačno doneti?

0
3318
Beautiful girl on the background of spring bush

Posle višemesečnog retrogradnog hoda, Neptun, planeta ljubavnog zanosa i tajni, inspiracije i mašte, krajem nedelje kreće direktnim hodom sa 9. stepena Riba. Njegovi harmonični aspekti sa Venerom Plutonom i Marsom povoljno će uticati na ljubavne odnose, ali takođe donosi profesionalnu i finansijsku sastisfakciju umetnicima, naučnicima, arheolozima, farmaceutima.

Kvadrat sa Merkurom i Saturnom, planetama biznisa i stagnacije upozorava na opasnost od prevara i zabluda, naročito ako u poslu sarađujete sa strancima. Ove aspekte još više pojačava inkonjunkcija sa drugim vladaocem Riba, Jupiterom, simbolom ekspanzije, tako da već bi već sada trebalo dobro da razmislite o nekim novim poslovnim potezima. Direktan hod Neptuna preko znaka u kojem je njegov uticaj naglašen, podstiče intuiciju, ali i upozorava na beg od stvarnosti preko laži, zabluda, religije, alkohola i droge.

Osim klasične medicine, rešenje za probleme nude i oni koji se bave alternativnim vidovima lečenja. Aspekte Neptuna u direktnom hodu osetiće svi znaci, ali najviše oni u kojima je njegov uticaj naglašen, Ribe, Strelčevi i Rakovi, a najmanje Device, Blizanci i Jarčevi. Njegov uticaj je najjači kada se nađe blizu Sunca, Meseca, Merkura, Venere, Marsa u natalnom horoskopu, a važno je i u kojoj astrološkoj kući se nalazi.

Nastavak na sledecoj strani..

Nema komentara

Komentiraj