PRAVA LJUBAV TI JE ZAPISANA U ZVIJEZDAMA: Saznaj Kakav Ti Je Muškarac Suđen Po Horoskopu..

Ako vam je Sunce ili Mars u Biku:

Privlači vas senzualan muškarac jake volje, muškarac koji čvrsto stoji nogama na zemlji, uživa u finim užicima i ugodnostima života. On je zahvalan na dobroj hrani i muzici. Vi ste privučeni njegovim mirisom ili možete otkriti da vas njegov glas uzbuđuje.

Vi imate jaku volju, važno vam je senzualno zadovoljstvo i želite snažnog, zdravog muškarca punog strpljenja.

Ako vam je Sunce ili Mars u Blizancima:

Komunikacija vam je vrlo važna i zato vas privlači muškarac koji je dobar i duhovit sagovornik. Želite muškarca koji vas intelektualno stimuliše i budi vašu znatiželju koja pali iskru romantičnog interesovanja za njega.

Njegov um je ono što vas uzbuđuje – ne njegov izgled. Budući da uživate u slobodi, često vas privlači više muškaraca. Žongliranje između dva odnosa može biti uzbudljivo.

Ako vam je Sunce ili Mars u Raku:

Vi ste privučeni osetljivim muškarcem uz kojeg se osećate emocionalno i finansijski sigurno i mirno. Vi ste privučeni muškarcem kojeg (nesvesno) doživljavate kao očinsku figuru ili svesno vidite kao “oca svoje dece.”

Muškarac koji podsvesno traži majku takođe vam može biti privlačan. On je posebno atraktivan ako kuva i želi ugodan, udoban dom. Vaša privučenost je najjača kada je muškarac osetljiv i čini da se osećate zaštićeno i sigurno.

Ako vam je Sunce ili Mars u Lavu:

Muškarac koji zrači toplinom, samopouzdanjem i harizmom vas uzbuđuje. On je velikodušan i ne boji se da pokaže svoju nežnu stranu. On je posebno atraktivan ako je kreativan tip (glumac, umetnik, muzičar) ili lider na neki način. Sviđa vam se određena dramatičnost koju ima.

Budući da ste princeza, očekujete da se ponaša kao što bi se ponašao romantičan princ. Želite muškarca koji vam se divi i koji vas hvali (i koji vas nikada ne kritikuje). Ako vam pokazuje ovaj kraljevski tretman, budućnost s vama mu je osigurana.

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši