PRAVA LJUBAV TI JE ZAPISANA U ZVIJEZDAMA: Saznaj Kakav Ti Je Muškarac Suđen Po Horoskopu..

Ako vam je Sunce ili Mars u Devici:

Vas privlači praktičan, pouzdan muškarac koji čvrsto stoji na zemlji, koji je inteligentan i dobro vaspitan, posebno onaj koji je uredan i čist. Kada upoznate nekog muškarca, verovatno ćete proveriti njegovu odeću, obuću (i pogledati jesu li mu nokti čisti).

Budući da ste perfekcionista, vi ste privučeni muškarcem kojeg možete “popraviti” i učiniti da bude čak i više nego savršen. Očekujete da se kulturno ponaša u javnosti, preferirajući da vas čeka iza zatvorenih vrata kako bi vam pokazao svoju požudnu, zemaljsku stranu.

Ako vam je Sunce ili Mars u Vagi:

Vi ste privučeni šarmantnim, pristojnim i elegantnim muškarcem koji dobro govori, pogotovo ako uz to dobro izgleda i dobro se oblači. On uživa u druženju i ceni kulturu i umetnost.

Uzbuđuju vas romantični gestovi (cveće) ili lepota (muškarac s odličnom stasom). To je ono što vas čini raspoloženima za ljubav i romantiku.

Ako vam je Sunce ili Mars u Škorpiji:

Vas magnetski privlači muškarac koji se (poput vas) čini tajnovit, intenzivan, posebno ako izgleda moćno i opasno. Imate jaku volju, posesivni ste i volite kontrolu, stoga volite te iste osobine kod muškarca.

Vas emocionalno uzbuđuje romantična veza s nekim koga može angažovati u psihološkoj borbi za kontrolu koja može dovesti do duboke seksualne veze.

Ako vam je Sunce ili Mars u Strelcu:

Vas privlači moralan, pošten muškarac, visokih ideala – a još više ako on može biti učitelj ili duhovni vođa. Kod muškarca vam je važan dobar smisao za humor. Želite poštenje, prijateljstvo i zabavu u vezi.

Priželjkujete da podelite avanture ili filozofske rasprave, posebno vam se sviđa ako možete “biti prijatelji.” Budući da vas privlače muškarci različitih kultura, stranac može kod vas izazvati navalu požude.

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši