PRAVA LJUBAV TI JE ZAPISANA U ZVIJEZDAMA: Saznaj Kakav Ti Je Muškarac Suđen Po Horoskopu..

Ako vam je Sunce ili Mars u Jarcu:

Vas privlači ambiciozan muškarac (koji može biti mnogo stariji ili mlađi od vas). Budući da ste žena koja živi po paroli “pokaži-mi-novac”, privlači vas bogatstvo, status i moć i verovatno ćete pre odabrati muškarca s ustaljenom karijerom nego siromašnog muškarca koji dobro izgleda.

Vi ste zainteresovani samo za ozbiljne romantične partnere s kojima se možete videti u budućnosti. Iako vam može biti teško da pokažete svoja osećanja, nakon što se obavežete nekome, iza zatvorenih vrata, pokazujete svoju požudnu stranu.

Ako vam je Sunce ili Mars u Vodoliji:

Vas privlači muškarac koji je intelektualno zanimljiv, otvorenog uma, koji je spreman da eksperimentiše, ali vam može biti i prijatelj. On vam je uzbudljiv jer se čini tako nekonvencionalan pa čak i nepredvidljiv.

Intrigira vas jer je idealista i buntovnik. Vi ste originalni, a ponekad nepredvidljivi i zato vas ne interesuju dosadni muškarci koji izgledaju kruto.

Ako vam je Sunce ili Mars u Ribama:

Vas privlači muškarac koji je istovremeno romantičan i osećajan, a često i sanjar. Ako na prvi pogled izgleda malo izgubljeno i zbunjeno, vama će to biti intrigantno. To može rezultirati privučenošću s muškarcem kojeg treba spasiti ili s muškarcem koji se nada da će biti vaš spasitelj.

Kao nepopravljivi romantičar, sanjate o romantičnom “vitezu u sjajnom oklopu”, koji dolazi u vaš život i obara vas s nogu. Iza zatvorenih vrata, vi ste senzualni i spremni da zadovoljite sve njegove fantazije.

(elephantjournal.com)

Komentariši