Privucite pozitivnu energiju. I to KRISTALOM koji savršeno odgovara vašem znaku!

0
1481

Mnogi nisu verovali u delovanje kristala, ali kada su probali, promenili su mišljenje. Evo koje vam kamenje najviše odgovara.

 

21. MART – 20. APRIL
Osobe rođene u ovom znaku po prirodi su realne, praktične i energične. Pravedne su ali ponekad umeju da budu i nagle. Lako se uvrede, ali brzo i opraštaju ako je to bilo iz nehata. Ipak sa Ovnovima treba biti oprezan, umeju da budu osvetoljubivi i posesivni, pogotovo kada je u pitanju partner. Na njih najjače energetsko dejstvo ima rubin i granat, ali i ametist, gorski kristal, jaspis, karneol, aventurin, ahat, žad, roze turmalin i fluorit.

 

 

BIK
21. APRIL – 20. MAJ
Bikovi ne vole da se previše ističu, a veoma su privrženi porodici i svom partneru. Na njih se možete potpuno osloniti jer su pouzdani i pomalo konzervativni, nisu veliki ljubitelji novotarija. Ipak, sujetni su, ljubomorni i stalno očekuju da im se ukazuje pažnja. Neodoljivi su i svojeglavi. Žene rođene u znaku Bika pomalo su nepoverljive prema svojim prijateljicama. Na njih pozitivno utiče poludragi kamen žad, safir, opal, rozenkvarc, a ostalo poludrago kamenje je: ahat, aventurin, hrizokol, ružičasti koral, cirkoni, smaragd, topaz, akvamarin, azurit, bođži kamenje, kalcedon,  tigrovo oko, topaz, turmalin, tirkiz.

Nastavak na sledecoj strani….

 

Nema komentara

Komentiraj