Pronadjite OBLIK VASEG LICA: Ono otkriva o vama ono sto KRIJETE od celog sveta!

Pred vama je slika na kojoj je prikazano sest tipova lica.

Pronadjite vase,a onda  procitajte sta imamo da vam kazemo o tome.

 

 

PRVO LICE:

Vi ste osoba koja ide kroz zivot podignute glave.Ma koliko problema da imali vi cete naci nacina da se izborite sa njima.Znate sta  je ono sto zelite i nikada od toga  ne odustaje.Drustvena ste osoba koja ima puno poznanika ali malo prijatelja.Ne zelite lako bilo kome da odate vase tajne jer vas prosto  bude strah da ce neko da ih oda i da vas tako povredi.

Ljubav vam je veoma vazna,ali isto tako i novac.

 

DRUGO LICE:

Vi ste jedna  poprilicno  hrabra osoba.Znate koliko mozete i nemate neke velike ciljeve ali zato sto pozelite vi to i ostvarite.Imate tu mogucnost da svima pomognete i kada se to desi na vas svi koje volite mogu da racunaju.Vi ste za vecinu ljudi osoba od poverenja,a vi se poveravate samo onima koje iskreno volite.

Veoma ste mudri,a moze se reci da vam je ljubav najvaznija,ali da su vam prijatelji isto tako nesto  bez cega jednostavno ne bi ste mogli.

 

TRECE LICE:

Vi ste pomalo samokriticni.Jednostavno znate  koliko mozete i spremni ste za velike stvari ali  vam uvek  treba  vise vremena i imate sve vece i vece ciljeve.

Svi drugi su vam dobri ali vi uvek radite na sebi,na svom usavrsavanju.Ako niste sigurni  da nesto mozete da radite vi se u to necete ni upustiti.Volite da idete na sigurno.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Komentariši