Prvi put prastas jer si COVEK, drugi put prastas jer ti je stalo do drugih ljudi, a treci put prastas jer si BUDALA, ne trosite vase dragoceno vreme na ljude koji vas NE ZASLUZUJU!

 

Ne trebamo nikada dozvoliti da gubimo nase dragoceno vreme na ljude koji to ne zasluzuju, vreme je nesto sto je dragoceno, niko od nas nema vremena za gubljenje, a vreme gubimo ako iznova verujemo nekim ljudima da ce se promeniti, ako iznova stavljamo ”zarez” tamo gde je odavno trebalo da bude ”tacna”.

Potrebno je da cenimo mnogo vise sebe, potrebno je da cenimo sve nase kvalitete, potrebno je takodje da cenimo i nase vreme, nase vreme koje imamo trebamo koristiti za srecu, trebamo koristiti kako bi se pokusali izboriti za srecu.

Nekada je potrebno da budemo sebicni, nekada je potrebno da mislimo na sebe a ne uvek na druge ljude, mozda to izgleda nepravedno, ali potrebno je da budemo i mi  srecni a ne samo drugi ljudi.

Ma koliko da nam bilo tesko da priznamo, ipak trebamo priznati da bi nam bez nekih osoba u nasem zivotu, zivot zapravo bio mnogo lepsi, neke osobe uopste ne cene ono sto radimo za njih, upravo zbog toga nikada ne trebamo trositi nase vreme na ljude koji nas ne zasluzuju.

Komentariši