RASKIDI PO HOROSKOPU: Signali koji govore kada će vas ostaviti i da ne oseća ljubav prema vama

0
5832

Možda mislite kako ste pronašli Gospodina Pravog (Gospođicu Pravu), zbog koga/koje vam srce ubrzano kuca. Ali, da li on ili ona osećaju isto što i vi? Hoćete li znati kada vam ljubav nije uzvraćena, bez obzira koliko vam pričali ili ne pričali o tome? Pogledajte sledeće malo uputstvo koje smo pripremili i kao i savete kako se svaki znak ponaša onda kada ne oseća isto što i vi.

Ovan
Ovnovi ne umeju da lažu i za njih je poprilično teško da održavaju lažnu sliku o vašoj vezi. Ono što vidite to i dobijate. Tačno ćete znati da li i dalje osećaju isto, tako što će vam biti potpuno posvećeni. Ako nisu zainteresovani, oni neće viriti kroz ključaonicu – tačno ćete znati. Biće vam teško da čujete od njih direktno da je kraj, ali bar ćete znati na čemu ste.

 

Bik
Nekada vam je vaš Bik kupovao (ili kupovala) cveće, čokoladice i najbolje parfeme, međutim, toga više nema. Možda će vas izvesti na večeru, ali vi nećete biti sigurni da li vas sluša dok pričate i da li kompletno obraća pažnju na vas. Nekada dugi, senzualni poljupci postali su rekti, brzi i površni. Ovo su sigurni znaci da je vaš Bik postao nezainteresovan za vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj