Rođena da vodi, prkosi i privlači pažnju: Osvojiti ženu u ovom znaku je pravi izazov!

Fokusiran i iskričav pogled, neukrotiva kosa, visoko, izražajno čelo i pomalo agresivan stav fizičke su odlike po kojima ćete prepoznati Ovnicu. Glavni deo tela kod predvodnice zodijaka je glava koja je najčešće izdužena te u visini očiju prilično široka dok je kod brade uska.

Njezin zaštitni znak su i istaknute i guste obrve. Vrat je takođe izdužen, a ramena jača i široka. Srednje je visine i prilično mišićavog tela. Oči su joj smeđe ili sive, a koža vrlo dobre teksture.

Obožava privlačiti pažnju, a kako bolje privući pažnju nego vatreno crvenom, zaštitnom bojom Ovna! Crvena reflektuje čistu, sirovu energiju i živost duha kojeg posjeduje Ovan. Voli odeću “sa stavom”, kao svetlucavo i sjajno, a njen zaštitni kamen je dijamant koji je sinonim za snagu, nevinost i čistoću što su glavni kvaliteti koje se povezuju s Ovnom.

Jako joj je bitno da bude u formi zbog čega mnoge žene rođene u ovom znaku predano vežbaju, a kako su sportski tipovi dobro im stoji i sportski stil odevanja. Vole jednostavne frizure za koje je potrebno malo vremena.

atma.hr

Komentariši