Sa ovim znakom DEFINITIVNO ne treba da se upuštate u vezu, sa njima nema perspektive u ljubavi

VAGA – Ne upuštajte se u vezu s Devicom

Kultivirana Devica izgleda na prvi pogled kao sjajan partner za vas. Imate slične ukuse i oboje uživate u finijim stvarima u životu.

Ipak, Devica koja je stalno usmerena na rezultate ne prekida svoju misiju za samopoboljšanje, dok je vama draže da gledate svet kroz ružičaste naočare.

Osećaćete pritisak zbog pritiska za delovanjem koji vam stvara Devica – i još kad se kritičko oko okrene prema vama, zbogom seksualna hemijo.

ŠKORPIJA – Ne upuštajte se u vezu s Blizancima

Iako ste beznadno privučeni živahnim stilom Blizanca, nemogućnost da ih smirite (ili naterate da se obvežu!) donijeće vam razočarenje.

Zbog njegovih neobuzdanih obrazaca komuniciranja opsesivno ćete proveravati svoj telefon, a njihovo nepristojno koketiranje će vas pretvoriti u besnog, ljubomornog ludaka.

STRELAC – Ne upuštajte se u vezu s Rakom

Kulturni Rakovi su sjajni prijatelji, ali trudite se da vam i ostanu – samo prijatelji. U ljubavi, ovaj hladno ciničan znak može postati izuzetno sentimentalan.

Vaša intimna alarmna zvona će vam ukazivati na potrebu da ga se klonite, a već nakon trećeg izlaska, nakon što vam pokloni slatku razglednicu, aktiviraće se vaš okrutni smisao za humor. Vi to jednostavno ne možete sprečiti.

JARAC – Ne upuštajte se u vezu sa Ovnom

Ovan je dete Zodijaka, a vi ste onaj koji osigurava sve. Osim ako ne tražite slatko derište, ova kombinacija se brzo može pretvoriti u zavisnost koja ubija romantiku.

Čak i ako ste oboje uspešni poslovni ljudi, Ovan može da oseća kako potpuno opravdano troši vaš teško zarađen novac, dok svoj istovremeno gomila.

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši