SAMOKRITICNI, ZABORAVNI ili ste MOZDA rodjeni da budete LIDER.Oblik vaseg LICA otkriva to sto ste oduvek zeleli da znate!

LICE JEDAN 

Ukoliko je vas oblik lica takav da podseca na trougao , vi ste osoba koja je jako samokriticna i sve sto radite mora biti odradjeno da se vama dopada jer ukoliko se ne dopada vama, to je znak da nije savrseno.

Iako mozete po nekada da zanemarite neka pravila, vi to ne radite i strogo se drzite pravila jer tako najsigurnije funkcionisete . Jako ste posteni i iskreni i sa vama ljudi znaju na cemu su jer niste neko ko bi nekoga ostetio.

 

 

LICE DVA

Ukoliko je vase lice ovog oblika vi ste osoba koja je izuzetno pazljiva i darezljiva. Vi uzivate u onim malim znacima paznje koji svakodnevno cinite osobama koje volite i do kojih vam je stalo.

Za vas ne treba da postoji posebna prilika da bi ste nekome nesto poklonili.To za vas ustvari i nisu pokloni vec mali znaci paznje kojima pokazujete svoju naklonost, postovanje, ali i ljubav. Nista nije lepse nego njihov osmeh za vas.

 

 

LICE TRI

Ako je ovo vas oblik lica ovog oblika vi ste osoba koja je zaista jako zaboravna.Iako imate veliko srce i jako ste pazljivi prema ljudima koje volite, ali sta to vredi kada zaboravljate i to ponajvise datume i cifre.

Onda se oni ljute na vas , vi ne znate sto i tako u krug. Deluje vam kao da ne znate sta da radite , ali jednostavno mozete da iskoristite razne podsetnike i alarme, sarene papirice pa ih lepite svuda redom kao opomenu kada je sta.

 

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši