Saznajte šta vaš znak Zodijaka najviše uznemirava

0
2373

Svako od nas ima neku vrstu slabosti – slabe živce, impulsivnost, vikanje bez nekog posebnog razloga… I sve nas to polako izjeda, kao i stres.

Saznajte šta baš vaš znak uznemiruje i nažalost izjeda polako, a kada saznate – pokušajte da to suzbijete i uživate što je više moguće.

Ovan

Niste uzdržani i skoro uvek “eksplodirate” kada je upadnete u stresnu situaciju, što vam uopšte ne ide u prilog. Najbolje je da pre nego što odreagujete izbrojite do 10, izađete napolje u šetnju ili uradite par fizičkih vežbi. Kada osetite da vas popušta bes, počnite sa relaksacijom u vidu meditacije ili joge. Napetost vam se najčešće zadržava u mišićima vilice, čelu i temenu.

Bik

Uglavnom se suzdržavate i generalno ste smireni. Idete sa ciljom da se sve reši smirenom konverzacijom, ali vam to nekad ne ide, doduše retko. A kada se desi tako nešto, pucate kao bomba. Uglavnom se sukob stvara kada vam se suprostavi neko ko je tvrdoglav baš kao i vi, a onda vaše ponašanje postaje neprimereno. Neka vam u glavi bude razgovor o vašim osećanjima ili uradite par jednostavnih vežbi koje će vas malo zamoriti i skloniti misli. Stres i napetost kod vas napadaju vrat, vilične mišiće i ceo gornji deo leđa. Da biste sprečili pogoršanje ovih delova tela, češće radite meditaciju i duboko dišite.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj