Saznajte zašto je ovaj znak najmoralniji od svih znakova horoskopa

0
4498

Jesenje veče, pljusak, grmljavina… sastavilo se nebo sa zemljom, na ulicama je tek poneki prolaznik koji žuri da nađe sklonište. Žena srednjih godina užurbano korača prema svojoj kući, gunđajući sebi u bradu zašto se zatekla na ulici po takvom vremenu. Dok nervzno hita i razmišlja o obavezama koje je čekaju kod kuće, o pokisloj i uprljanoj odeći… iz daljine čuje kako dopire zapomaganje bespomoćnog mačeta.

Pokislo i nezaštićeno, ono traži svog spasitelja. Prva misao koja joj prolazi kroz glavu je – e nećeš vala, nisi ti jedina koja čuješ ovo mače, ima još ljudi na ulici koji mogu da mu pomognu, a možda mi se i pričinjava – dok u sledećem momentu počinje da radi druga, osećajna strana – moraš da mu pomogneš, to je živo biće, tvoja obaveza je da pomogneš nezaštićenom stvorenju, a i gde ima mesta za tri mačke ima i za četvrtu.

Vraća se tri koraka unazad, sa osmehom na licu uzima mače, zaboravljajući da je mokra do gole kože, stavlja ga u svoj pulover kao bebu, bliže srcu – to je klasičan opis žene rođene u znaku Device.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj