Sigurno te voli, ali nema hrabrosti da ti kaže: Ako se ovako ponaša, crkava od želje za tobom!

Hrana

Kada utvrdite da je njegov frižider pun salatica, dijetalnih sokova i jogurta – svega onoga za šta zna da vi konzumirate i nije sastavni deo muške kuhinje, zapitajte se da li je to sve kupio zbog sebe.

 

 

Patrik, mladić koji je učestvovato u anketi naših kolega iz američkog Cosma, priznaje da je jednog dana spustio spustio pogled prema korpi u supermarketu i shvatio da je u nju ubacio šargarepe i dijetalni sok za svoju devojku.

 

 

– Tada sam uvideo da je volim: kada sam shvatio da je za mene postalo potpuno prirodno da bez ikakvog razmišljanja i planiranja radim na tome da je usrećim – kaže Patrik.

 

Ostavi to kod mene

Muškarci vole da održavaju privid da su slobodni što je to duže moguće. Onog trenutka kada uđete u njegov stan dok sedi s prijateljima i ugledate svoj lak za nokte na stočiću za kafu, znajte – pečen je!

 

Razgovori o budućnosti

Muškarci pokušavaju suptilno da nam pomenu da nas žele u svom životu ne samo te večeri već mnogo, mnogo duže. Možda i zauvek. Međutim, to vam verovatno neće tek tako saopštiti na putu do bioskopa. Veća je verovatnoća da će suptilnim pitanjima i komentarima pokušati vam opipa puls i sazna šta vi mislite o tome i da li vi vidite zajedničku budućnost.

 

izvor.cosmopolitan.rs

Komentariši