Skorpija i Vodolija – Ovi znaci su naucili brojne ZIVOTNE LEKCIJE pa ih sada nista ne moze IZNENADITI, ovi znaci su SPREMNI na SVE, ovi znaci mogu da se IZBORE za SRECU, njima POMOC nikada nije POTREBNA!

 

Osobe rodjene u znaku skorpije su upravo zbog toga sada veoma snazne, osobe rodjene u znaku skorpije sada izgledaju nepobedivo.

Osobe rodjene u znaku skorpije su sada spremne na sve, spremne na svaki problem, spremne na svaki izazov, nista vise skorpije ne moze iznenaditi.

Mnogo su puta skorpije bile povredjene, skorpije su mnogo puta bile tuzne, ali to ih je samo takodje ojacalo, sada su skorpije osobe koje se nicega ne plase, sada su skorpije osobe koje mogu veoma lako da se izbore za srecu.

Ne traze skorpije nikada pomoc, pomoc im jednostavno nije potrebna, skorpije su sprmene na sve, mogu da ucine sve, mogu da se izbore za srecu, osobe rodjene u znaku skorpije su nezavisne, one zavise samo od svojih postupaka, skorpije su sada veoma snazne i sposobne su  da ucine sve sto je potrebno.

Skorpija je znak koji moze da ostvari sve sto pozeli, skorpija je sposobna i veoma uporna, skorpiji nicija pomoc nije potrebna.

 

VODOLIJA

 

Osobe rodjene u znaku vodolije su nekada mnogo verovale drugim ljudima, osobe rodjene u znaku vodolije su nekada svoja osecanja pokazivale svim ljudima, a sve je to vodolijama donosilo samo tugu, upravo su vodolije zbog toga naucile brojne zivotne lekcije, vodolije su naucile da ne smeju verovati ljudima, i da ne smeju pokazivati svoja osecanja svima.

Nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši