Skorpija i Vodolija – Ovi znaci su naucili brojne ZIVOTNE LEKCIJE pa ih sada nista ne moze IZNENADITI, ovi znaci su SPREMNI na SVE, ovi znaci mogu da se IZBORE za SRECU, njima POMOC nikada nije POTREBNA!

 

Osobe rodjene u znaku vodolije sada mnogo drugacjie razmisljaju, retke su osobe kojima vodolije veruju, a vodolije sada svoja osecanja veoma retko pokazuju, mnogi smatraju da vodolije nisu emotivne, ali to nikako nije istina, vodolije su emotivne, samo sto ne zele da dozovle da neke osobe na pogresan nacin iskoriste njihova osecanja, vodolije ne zele da budu povredjene, vodolije su naucile mnoge zivotne lekcije pa sada znaju kako treba da se ponasaju.

Niko sada ne moze iznenaditi vodolije, sada su vodolije spremne na sve, vodolijama je zivot mnogo puta poklanjao teske situacije da su vodolije navikle na sve, sada je vodoliju skoro pa nemoguce povrediti.

Osobe rodjene u znaku vodolije su sada nezavisne, vodolije nikada ne traze niciju pomoc, vodolije sada mnogo veruju u sebe i u svoje sposobnosti, osobe rodjene u znaku vodolije sada mogu veoma lako da se izbore za sopstvenu srecu.

Jednostavno vodolije je ”zivot ucio”, vodolije je zivot ucio kako da se ponasaju, kako da postupaju i sta da cine, sada vodolije znaju sve dobro, znaju kako da ostvare svoje ciljeve, sada vodolije znaju kako da se izbore za srecu.

Vodolije su sada veoma hrabre, i sposobne, vodolije se mogu samostalno izboriti za srecu, vodolijama nicija pomoc sada nije potrebna.

Komentariši