SLOMLJENO SRCE: Pismo žene koju je prevario muž nakon 28 godina braka (njeno obraćanje suprugu prenosimo u celosti)

 

Ovo je pismo koje je neimenovana žena napisala suprugu koji je prevarom uništio 28 godina dug brak.

Pismo je postalo hit na internetu, a mi njeno dirljivo obraćanje suprugu prenosimo u celosti …

„Skoro 12 sedmica je prošlo od momenta kada sam pročitala one užasne poruke, koje su potvrdile moje sumnje da si mi neveran. Dve godine sam se pitala da li me još uvek voliš, jer se nisam osećala voljeno, toliko da sam i razmišljala o tome da li me varaš. Često sam osećala da me izbegavaš. Ipak, ti bi me svaki put uverio da me voliš i da nemaš ljubavnicu pa bih se, bar na kratko, osetila voljeno.

I pored toga što si me uveravao da je sve u redu mnogo sam sumnjala, pa sam počela da dobijam napade panike i anksioznosti.

Čak su se i naša deca pitala zašto tako često izlaziš i ne provodiš vreme sa porodicom. Ti si nastavio da budeš sebičan.

Kada sam ti se suprotstavila zbog poruka koje sam pročitala tog užasnog dana uveravao si me da je u pitanju veza na jednu noć. Iako mi prisan ton u porukama nije odavao utisak veze na jednu noć, kada sam te ponovo pitala, isto si mi rekao.

Na tvoju inicijativu sledećeg dana smo krenuli na savetovanje za parove. Pet minuta pred početak našeg sastanka sa stručnim licem saopštio si mi da si u ljubavnoj vezi već 18 meseci.

 

nastavak na sledecoj stranici….

Komentariši