“Smrt za svakog muškarca”: Zvezde otkrivaju 5 najfatalnijih žena u horoskopu

0
4138

Lepota, seksepil i magnetna privlačnost! Dame u ovim horoskopskim znakovima bez sumnje su najfatalnije zavodnice…

Ovan

Ovnovi su sportske građe, deluju snažno i imaju izražene crte lica. Crte lica koje se teško zaboravljaju. Često ćete biti u prilici da upoznate markantnu crnku, tamnoputu lepoticu svetlih očiju ili naizgled sasvim obično rečeno, prelepu brinetu savršenog stasa. Njihov izgled je u skladu sa snažnom i energičnom ličnošću karakterističnom za ovaj znak, a njihova svilenkasta koža potrudiće se da svaki dodir ove lepotice zauvek ostane duboko urezan u vašem sećanju.

Lav

Snažne, graciozne i često sportske građe, Lavice plene bez kompromisa. Nećete puno vremena potrošiti u potrazi za Lavicom divno isklesanih nogu, čiji izgled i držanje ostavljaju bez teksta. Vole da se oblače moderno i sređuju se. Lavicama možemo da pripišemo mnogo talenata, a bez lažne skromnosti, prirodna lepota i šarm nikada ne prestaju da zadivljuju muškarce. Ako mislite da je ovde reč o prosečnoj lepoti, prevarili ste se! Njih ćete lako prepoznati među mnogima, jer, pored spomenute lepote, njihov stil oblačenja i života retko je kliše na koji smo navikli.

Škorpija

Čak i kad su mršave, Škorpije su prilično jake građe. Dobre noge, šira ramena, upečatljivo lice sa senzualnim usnama i prodornim očima, neretko krase ove lepotice. Pripadnice ovog znaka najčešće imaju prelepu smeđu i gustu kosu. Škorpije vole da se ulepšavaju, ali njihov istančan ukus nikada neće dopustiti da u tome i podbace. Kad vas osvoji, Škorpija će svoj otrov servirati tako da ćete ga popiti s užitkom. Njihova lepota je uvek iznad proseka, a pored muškaraca obožavaju ih i deca. Onaj koga Škorpija iskreno zavoli, pravi je srećnik.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj