Šta donosi vladavina Škorpije: Raka mami miris novca, šarm je tajno oružje Device

0
4632
Došlo je doba godine u kojem Škorpija ima vlast. Njena vladavina počinje 23. oktobra i traje do 22. novembra. To je period u kojem isplivavaju mnoge tajne i mračne strasti.

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao

Ambiciozni ste i puni dobrih ideja, pa svojim entuzijazmom pozitivno utičete na saradnike. Uz dobro odabran tim, u stanju ste da realizujete sve zacrtane planove. Nema razloga za povremenu malodušnost. Angažovanje na različitim projektima ostavlja dobar utisak, ali samo do određene granice. U suprotnom, moguće je bespotrebno iscrpljivanje i gubitak koncentracije. Dobro razmislite o novim poslovnim ponudama i mogućoj promeni karijere. Period koji sledi nije najbolji za dogovore, posebno one dugoročne, na šta ukazuje konjunkcija Marsa sa Jupiterom i Venerom, u Devici. Neophodna Vam je nečija podrška kako biste ostvarili svoje poslovno-finansijske ciljeve. Budite uporni i dosledni u svojim namerama, posebno ako su vezane za neku bitnu promenu u karijeri. Oslonite se na podršku proverenih saradnika. Krajem meseca, prihvatite ponudu koja podrazumeva prošireno partnerstvo i zajednička ulaganja ili neku važnu, odgovornu, ali i napornu funkciju.

Ljubav

Vodite aktivan društveni život i imate mnogo prilika za nove ljubavne veze. Umete da budete veoma zavodljivi kada to želite i kada vam je stalo da nekoga osvojite. Ipak, vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije trajnog karaktera, niti je deo vaših trenutnih ljubavnih ambicija. Više vam odgovara da flertujete nego da se upuštate u ozbiljnu ljubavnu vezu. Brojni udvarači vam ne daju mira pa ste primorani da smišljate izgovore, kako biste opravdali svoje ćudljivo raspoloženje i ponašanje. Imponuje vam saznanje da se mnogima sviđate, ali uskoro ćete morati da odgovorite na emotivne izazove u skladu sa svojim statusom i afinitetima. Nova ljubavna veza pozitivno utiče na vaše samopouzdanje.

Zdravlje

Veoma ste napeti i nervozni. Obratite pažnju na glavobolje ukoliko se pojave, kao i bolove u vratu i kičmi. Čuvajte se bakterijskih infekcija. Budite oprezni u saobraćaju, nigde ne žurite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj