ŠTA NAJVIŠE RASTUŽUJE HOROSKOPSKE ZNAKE: Bika izdaja, Vaga krivi sebe..

Vaga krivi sebe

Brojne su stvari koje Vagu mogu privremeno rastužiti, ali oni se jednako brzo izvuku iz crnih misli. Problem su one situacije u kojima smatraju da su sami odgovorni, kao na primer što su verovali pogrešnim ljudima, doneli odluke srcem, a ne razumom itd. Tugu proživljavaju kroz opšti osećaj nestabilnosti, promenjiva raspoloženja, osećaj beznađa i krajnje usamljenosti. Celo to vreme sami sebe pokušavaju na silu da oraspolože, ali pošto im to ne ide baš za rukom, još više padaju u beznađe.

Škorpiju razočaravaju ljudi

Pripadnici ovog znaka oslanjaju se na one stvari koje znaju u životu, može se reći da na njih računaju. Ako daju sve od sebe u odnosu, na poslu, u porodici, voljenoj osobi ili prijatelju, najteže im pada osećaj da su iznevereni ili im je nanesena nepravda. To je okidač njihove tuge, koju proživljavaju tako što imaju neprestanu potrebu da pričaju o tome. Osećaj melanholije može da se meša i sa osećajem paranoje i time da ih niko ne podržava.

Strelac je tužan zbog lažnih optužbi

Za pripadnike ovog znaka nema goreg nego kada ih lažno ili pogrešno optužuju, bilo da je reč o nečemu što su navodno rekli, želeli ili misle. Iako će im to na prvu loptu izazvati bes, vrlo brzo će uslediti tuga i osećaj neverice da ih neko može smatrati takvim. Tugu proživljavaju kroz apatiju, veliku ozbiljnost, nemogućnost da im nešto odvuče misli, manjak tolerancije i kroz gubitak optimizma za budućnost.